به گزارش مشرق، علیرضا رحیمی در مورد چالش مدیریت در باشگاههای پرسپولیس و استقلال و عدم تصمیمگیریهای مناسب در باشگاههای سرخابی اظهار داشت: بهتر است بحث را به صورت کلانتر نگاه کنیم. پایه و اساس ورزش دنیا بر باشگاهها استوار است. شما فوتبال انگلیس را در نظر بگیرید. در این کشور باشگاهها حرف اول را در فوتبال میزند و شاید به همین دلیل است که کمتر به تیم ملی فوتبال انگلیس توجه زیادی نمیشود اما برعکس در فوتبال باشگاهی همه چیز بر مدار نظم و قانون است. قبل از انتشار ویروس کرونا شما یک صندلی خالی در وزشگاههای باشگاههای انگلیسی به ندرت پیدا میکردید و تمامی صندلیها در ابتدای فصل پیش فروش میشود.
وی افزود: این حرف رحیمی نیست بلکه حرف ورزش دنیاست که باشگاهها در آن اصل و اساس ورزش هستند. متاسفم که بگویم ما تنها کشوری در دنیا هستیم که هیچ تعریف قانونی از باشگاه نداریم. اگر باشگاهها دولتی هستند تعریف قانونمندش چیست و کجاست؟ اگر باشگاهها خصوصی هستند تعریف قانونمندش چیست؟ در ایران 90 درصد باشگاهها دولتی هستند و بخش اعظم باشگاهها زیر نظر وزارت صنایع هستند اگر بر فرض وزیر صنایع دستور بدهد هرکسی به دنبال کار تولیدی خود باشد نه ورزش چه بر سر باشگاهداری و ورزش ایران میآید؟! نبود تعریف قانونمند از باشگاهها بزرگترین چالش ورزش کشور است. فقط بحث استقلال و پرسپولیس نیست.
بیشتر بخوانید:
خدا سفر به آبادان را به خیر کند
مدیرعامل اسبق باشگاه پرسپولیس با تاکید بر اینکه تمایلی به صحبت در مورد پرسپولیس ندارد اظهار داشت: وقتی شما تعریفی از باشگاه ندارید نتیجهاش این می شود که همه میگویند امروز، این هفته و این ماه را بگذرانیم تا ببینیم چه میشود؟! به نوعی میتوان گفت« مدیریت گذر موقت» است.
رحیمی در مورد اینکه در برخی مقاطع صحبت از نظام جامع باشگاهداری در ایران شد، گفت: 40 سال است در ورزش حضور دارم و هیچکس به دنبال انجام این کار ریشهای و اساسی در ورزش نیست. همه به دنبال مسکن هستند نه انجام کار ریشهای. وقتی باشگاه تعریف مشخص و قانونی ندارد شما بهترین مربی، بهترین مدیرعامل را برای باشگاهی مثل پرسپولیس بیاورید در آنصورت با دو باخت همه چیز عوض خواهد شد و سکوها و تماشاگران تعیین کننده میشوند.
مدیرعامل اسبق باشگاه سپاهان با اشاره به روش باشگاهداری در کشور ترکیه اظهار داشت: در همین کشور همسایه ترکیه دولت به باشگاهها وامهای بلندمدت و کم بهره داد تا باشگاهها خصوصی شوند و اکنون باشگاهها کار خودشان را انجام میدهند اما متاسفانه در کشورمان به این مساله توجهی نمی شود در حالیکه باید تعریف دقیق و قانونی از باشگاه در ورزش کشور توسط مجلس شورای اسلامی ارایه شود و همه چیز قانونمند و مشخص باشد.